Menu
0

Disclaimer

De op deze site verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Toch kan Funny Mouses niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor onjuistheden of onvolledigheden op deze site aanvaardt Pluryn geen enkele aansprakelijkheid.

Op deze site staan links naar externe websites. Funny Mouses is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Op de inhoud van de webpagina’s van Funny Mouses en op het Funny Mouses-logo rusten auteursrechten. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm of wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enige andere manier. Dit is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Funny Mouses.

Op andere sites linken naar pagina’s van de Funny Mouses-site is toegestaan op voorwaarde dat dit de goede naam van Funny Mouses niet aantast. Ook mag niet de suggestie worden gewerkt dat Funny Mouses toestemming verleende als dat niet het geval is.

Mocht u op deze site informatie aantreffen waarvan u denkt dat deze onjuist of onvolledig is, stuur dan een e-mail naar [email protected] 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Abonneer

Account aanmaken

Met een account kun je credits sparen, sneller betalen, bestellingen bekijken en volgen, meerdere adressen opslaan en meer.

Automatisch account aanmaken

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw en korting:€0,00
Bestel nog voor €30,00 en de verzending is gratis